Details, Fiction and su tesisatçısı

Wiki Article

Yerden ısıtmalı ve kalorifer petekleri tesisatında kırmadan su kaçağı tespiti yapan cihazı kullanılarak kolay ve maliyetsiz bir şekilde sorunun kaynağına ulaşım sağlanır.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni aldığım dairemin bahçe duvar dibinden su çıkıyor fakat içeri oda kısmında Helloçbir su kaçağı tespiti su belirtisi yok su kaçak tespiti yan binayı etrafı kontrol ettim su gelecek bir yer gözükmüyor nasıl lawnımcı olabilirsiniz

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın su kaçak tespiti olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında propertyımcı cihaz olarak kullanmaktayız. ÇAlright gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle su kaçak tespiti hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Su kaçağı tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Su tesisatı, binalarda vazgeçilmez sistem olup borularda zamana ve kullanıma dayalı arızalar oluşacaktır.

Su kaçağı meydana geldiğinde kendi imkanlarınızla kaçağın olup olmama durumuna bakmak istiyorsanız; su saati yöntemini su kaçağı tespiti kullanabilirsiniz.

Report this wiki page